Tečaji ličenja

naravna lepota

tečaji ličenja

Dodatno

Individualni tečaj ličenja

Individualni tečaj je namenjen dnevnemu ali če že imate osnove večernemu ličenju, ki poudari vašo lepoto, naredi obraz svež in spočit. 
Na tečaju uporabljamo izključno ekološko certificirano naravno kozmetiko Logona, Khadi, Eco Cosmetics in Sante. Logona in Sante ponujajta pestro dekorativno ponudbo. Liniji sta hiperalargeni in vsebujeta koži prijazna hladno stiskana olja z blagodejnimi rastlinskimi izvlečki. Logona vsebuje tudi rastlinski anti-age kompleks: alge, izvleček alg in jabolčnih pečk ter drage kamne: ametist, kameno strelo in jantar. Certificirana naravna dekorativna kozmetika ne vsebuje silikonov, parabenov, naftnih derivatov, sintetičnih konzervansov in je testirana na nikelj.
Veselimo se srečanja z vami!

Tečaj je teoretično in praktično prilagojen vašemu obrazu, osebnemu slogu in željam ter zajema:
 1. pripravo kože obraza in naravno dnevno nego;
 2. profesionalno oblikovanje obrvi in napotke, kako lahko doma same vzdržujete obliko;
 3. profesionalni pristop k dnevnemu ali večernemu ličenje po korakih, ki vas pripeljejo do sijočega in zdravega videza:
  -korektura,
  -podlaga,
  -puder in fiksiranje,
  -oblikovanje linije obrvi s črtalom ali senčko,
  -senčenje obraza,
  -poudarjanje oblike oči in izbira barv za senčenje,
  -nanos barve na trepalnice, da popolnoma izkoristimo njihovo naravno rast,
  -oblikovanje ustnic, poudarjanje oblike, ki ustreza vaši obliki obraza in letom, ter izbor barv, 
  -senčenje ličnic, ki ustreza in poudarja vašo anatomijo – relief obraza in izbira barv;
 4. izdelavo osebne karte, ki služi kot zemljevid pri negi kože, vzdrževanju oblike obrvi in postopku ličenja:
  -shema oblike in dolžine obrvi,
  -shema korektur,
  -shema ličenja,
  -seznam dekorativnih in negovalnih izdelkov naravne kozmetike Logona, Eco Cosmetics, Khadi, Heliotrop ali Sante, ki smo jih uporabile pri ličenju. 
Polovico svojega obraza boste po korakih in napotkih umetnice ličenja Mirjam Mihelčič Korez naličile same. Tako boste lahko že na samem tečaju popravile napake in izboljšale svojo tehniko ličenja.
Tečaj temelji na načelih naravne lepote, kar pomeni, da vašega obraza ne bomo na novo narisali, temveč poudarili vašo lepoto. Vaše bistvo bo naš navdih.
Mirjam vam bo predala znanje in male skrivnosti velikih mojstrov, tako da boste na koncu videti sveže, spočite in naravno lepe. Ženske v zrelih letih boste videti za nekaj let mlajše.
Intenzivnost dnevnega ličenja bo narekoval barvni tip, ki mu pripadate po svoji barvi las in polti ter anatomiji.
Mirjam vam bo izrisala tudi osebno karto, ki vam bo pomagala pri postopku ličenja doma. Po zaključku izobraževanja vam bo na voljo za morebitne brezplačne nasvete ali tretmaje, kot so osvežitev oblike obrvi in nadaljevalni tečaj večernega oziroma svečanega ličenja.

Tečaj zelo priporočamo tudi mladim dekletom, da se bodo lahko že na začetku usmerila v naravno nego in ličenje. Tako bodo lahko spustile fazo neuspelih poskusov, ki razburja njihove starše. Prihranjena jim bo nikoli končana zgodba frustracij v smislu »meni pa to ne pristaja« ali »nisem tako lepa, kot tista iz reklame«. 
Vsem uporabnicam kozmetike je gotovo znana zgodba »uspešnega« nakupovanja neprimernih ali nekakovostnih izdelkov. V kopalnici tako sameva kup neporabljene kozmetike, vi pa se ob tem sprašujete, kaj je z vami narobe. Tečaj je dobra naložba, saj nenazadnje prinese tudi velik prihranek.
 
Naročite se na individualni tečaj ličenja!
mirjam@bitizenska.org, tel. 041 404 773

Trajanje: 2–3 ure
Cena: individualni tečaj 100 €. Na tečaj lahko pridete tudi s prijateljico ali sorodnico. V tem primeru obema damo 10-odstotni popust.
Darilni boni so na voljo v trgovini Živa Centra od 8h do 19h;  če ga želite prejeti po pošti, pa ga preprosto naročite po mailu: info@zivacenter.si ali po tel. 051 454 355.  


 

Skupinski tečaj ličenja

Skupinskih tečajev ne organiziramo več, saj so se individualni izkazali za dosti bolj učinkovite. Ženske so na koncu individualnega tečaja veliko bolj samostojne in samozavestne pri svoji tehniki ličenja. Skupina ne omogoča dovolj osebnega pristopa in samostojnega dela.

Organiziramop pa skupinske tečaje za zaključene skupine, naprimer za poslovne kolektive ali kot tematski večer za dekliščino ali rojstni dan.

OSTALE VSEBINE

Naravna lepota
O lastnici
Eko frizerski salon
Rastlinsko barvanje las
Oljenje lasišča in las
Eko make up studio
Oblikovanje obrvi
Tečaji ličenja
Make up
Eko kozmetični salon
Zeliščna in finska savna