Merkava

HATMARA MERKAVA

FILOZOFIJA

Dodatno

Hatmara Merkava je filozofija, znanost in terapija. Je nova metoda za transformacijo (popravljanje in zdravljenje) vseh življenjskih sistemov, mednarodno registrirana leta 2002. Ta metoda spreminja zavest in kozmični red. Ta čudovita tehnika, izhaja iz Orgonomije po znanstveniku dr. Williamu Reichu, študentu dr. Sigmunda Freuda in Biorgonomije po znanstveniku dr. Rafaelu Rosenu. Njena ustanoviteljica je Naomi Imber Feinberg.

Hatmara Merkava nima omejitev in omogoča delo na vseh nivojih: fizičnem, emocionalnem, mentalnem in duhovnem. Deluje v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Popravlja in zdravi vse žive sisteme, ki ne delujejo, nimajo življenjske energije – imajo vakuumsko energijo, so poškodovani ali bolni. Ta metoda omogoča transformacijo vse vakuumske energije in skupka vseh vzrokov za nezadovoljstvo, bolezni, bolečine ter vseh vzrokov, ki nam preprečujejo, da bi bili zdravi in srečni.

S to metodo lahko preverjamo stanje delovanja vsakega organa in organskega sistema v fizičnem telesu.

Zelo hitra in učinkovita je ta metoda za strahove, travme, karmo v tem in v prejšnjih življenjih. Spreminjamo lahko vzorce obnašanja, čustvene in mentalne vzorce, prav tako lahko transformiramo škodljive ideje in nerazrešene odnose med ljudmi ter omogočimo povezavo z notranjim vodstvom in se odpremo duhovnemu zdravljenju.

Življenjsko energijo lahko dajemo neživi, vakuumski energiji, predmetom brez energije, oblačilom in hrani brez energije…

OSTALE VSEBINE

Filozofija
Merkava
Učenje
Tretmaji
7 Čut
Delavnice
Koledar dogodkov