Osrediščanje

OSREDIŠČANJE

GLAVNE TEME NA POTI ISKANJA ŽENSTVENOSTI

Dodatno

AKTIVACIJA ŽENSTVENOSTI in SEKSUALNOSTI

Kako negovati ženstvenost v vsakodnevnem življenju, ne da bi za vaje potrebovale posebej odmerjen čas? Ženstvenost in libido bomo prebujale z devetimi tehnikami, ki jih bomo vključile v hojo in oblačenje, namesto klasičnega ličenja si bomo privoščile energijskega, ozavestile bomo pomen las, pomagale nam bodo vaje notranjega nasmeha, vaje za mišice medeničnega dna, energijska povezava in hormonska aktivacija.

MEDITACIJA ZLATA NIT

Meditacija zlata nit je kanalizirana meditacija za aktivacijo ženske moči.
S posebnim gibanjem medenice, trupa in vratu ter hkratno notranjo stimulacijo vaginalnih in analnih mišic omogočimo kroženje naše življenjske seksualne energije po celem telesu. Izvajanje meditacije aktivira naše hormone, vlaženje in dnevno regeneracijo.
Meditacijo lahko same izvajamo sede ali stoje. Lahko pa jo izvajamo tudi med intimnim odnosom, saj omogoča ženski igrivo aktivno vlogo pri globoki stimulaciji točke G in točke U = ECSF erogene točke spodnjega forniksa. Njuna stimulacija lahko transformira žalost, trpljenje in srčne bolečine zaradi globokih travm in nas hkrati popelje do materničnega orgazma, ki žensko najgloblje sprošča, uravnoveša, obnavlja in življenjsko pomirja.
 

POVEZAVA S PREDNICAMI

Ženska ima lahko toliko dober partnerski odnos, kolikor spoštuje svojo mamo.
Kako se povežemo z mamo in prednicami ter oprostimo oziroma obudimo ljubezen in opustimo zamere?
Meditacija in ritual priklanjanja za osvobajanje zamer ter priklic spoštovanja in razumevanja bo tematika posebne delavnice, na kateri se bomo soočile tudi s svojimi preprekami na področju seksualnosti in sprejemanja telesa.

ORGAZMIČNA PODROČJA

Mišica strasti je bistvena za spolni užitek. Ko se naučimo uporabljati to mišico, se naučimo, da orgazem ustvarjamo same. Orgazem se lahko naučimo spodbujati, ga globlje in intenzivneje doživljati ter začnemo uporabljati tudi za terapevtske in regenerativne namene. Aktivacija in kroženje življenjske energije po telesu omogočata transformacijo naših zastalih čustev, zamer in travm.
Posebna delavnica je namenjena poznavanju orgazmičnih področij. Spoznale bomo, kako jih najdemo in stimuliramo. 
Orgazmična področja pri ženski so:
1. ščegetavček
2. točka G
3. točka ECSF (erogena točka spodnjega forniksa)
4. anus
5. prsi
6. kundalini žleza

MASAŽA PRSI, MATERNICE, JAJČNIKOV in ZADNJICE

Skozi prsi poteka ledvični meridian, ledvice pa hranijo naše spolne organe. Z masažo prsi energijsko nahranimo spolne organe, jih prekrvimo, aktiviramo hormone in omogočimo občutenje globljih odnosov z ljudmi. Tudi zadnjica je povezana z delovanjem ledvic. Prsi lahko z masažo učvrstimo in s tem pomagamo preprečevati nastanek cist, bulic in podobnih nepravilnosti. Masaža trebuščka in maternice nas globoko sprošča in povezuje z ženstveno energijo.

JONI JAJČKI

Na delavnici bomo spoznale vse o joni jajčkih: kako jih uporabljati, vzdrževati, se z njimi povezati na globljem nivoju z namenom ohranjanja čutnosti, vitalnosti, lepote in nege ženstvenosti. Joni jajčka pomagajo pri povečanju občutljivosti, sočnosti, čvrstosti, užitka in nadzoru ejakulacije pri partnerju. Učvrščujejo obrazne mišice in prsa, učvrstijo PK mišico oziroma mišico medeničnega dna in kljubujejo inkontinenci ter povešenju maternice.
Joni jajčka so narejena iz različnih poldragih mineralov, ki s svojo zdravilno frekvenco delujejo na telo in spolne organe. Prosimo vas, da si pred delavnico kupite jajček ali komplet jajčkov in ga/jih ustrezno pripravite za vadbo. Pri nakupu vam lahko pomagamo tako, da vnaprej energijsko preverimo, kateri poldragi kamen oziroma jajček je za vas najboljša izbira.

POVEZAVA Z BOGINJO

Dandanes boste na mnogih "duhovnih" delavnicah slišale, da ste Boginje. To je znak nove dobe in patološkega narcisizma, zagledanosti vase ter poveličevanja ega, ki nam lahko pri razvoju močno škodi. Rek »nase, vase, zase« vodi le do »nesrečna za vse večne čase«, saj ne moremo nikoli izpolniti tako velikih pričakovanj. Smo čisto običajne ženske. Sklicevanje na popolnost in božanskost kaže na veliko rano, ki si je ne upamo niti pogledati, kaj šele, da bi jo z ljubeznijo zacelile.
Po drugi strani pa je povezava z Boginjo zelo pomembna. To je povezava s stvarstvom, je celostnost in meditativni um, ki omogoča predajo in sprejemanje življenja ter ljudi takšnih, kot so. Brez popravljanja, dokazovanja in sojenja. Napake in nepopolnost so del življenja in našega pristnega jaza.

OSTALE VSEBINE

Nega ženstvenosti
Joni jajčki
Osrediščanje
O delavnicah
Partnerstvo
Koledar dogodkov