Galerija

ORIENTALSKI PLES

galerija

Dodatno


VSTOPITE V SVET MAGIČNEGA IN MISTIČNEGA ORIENTALSKEGA PLESA

S čutnim in privlačnim orientalskim plesom lahko popestrite prireditve, slovesna odprtja in praznovanja. Vključite ga lahko kot plesno točko ali priredite tematski orientalski večer. Organizirate lahko tudi delavnice, na katerih se seznanite z osnovami orientalskega plesa.

Privlačnost in posebnost orientalskega plesa
Nastop plesalke trebušnega plesa je drugačen in privlačen zato, ker se skozi njene gibe zrcalijo lastnosti zrele ženske – milina, nežnost, predaja, čutnost, privlačnost in zapeljivost. Barvitost kostumov in omamne vonjave orientalskega sveta, prežete z estetskimi užitki, eksotično glasbo in s pozitivnimi vibracijami, vam bodo pričarale orientalski duh, ki vam bo gotovo ostal še dolgo v spominu.
 
Tematsko praznovanje z orientalskim plesom
Ob rojstnih dnevih, porokah, jubilejih in drugih proslavah lahko orientalski ples vključite kot plesno točko ali priredite tematski večer oziroma delavnico orientalskega plesa. S čutnim plesom, glasbo, kadili in privlačnimi orientalskimi kostumi se ustvari prijetno, sproščeno in čutno razpoloženje. Tematsko druženje žensk preko delavnice orientalskega plesa z osnovnimi principi ženstvenosti bo obogatil vaš dogodek in zavedanje vašega telesa, lepote in senzualnosti.

OSTALE VSEBINE

Vadba Biti Ženska
Urnik in cenik
Redna vadba
Kaj krepimo
Učinki
Vadba in nosečnost
Plesna terapija Zaar
Galerija
Mirjam M. Korez
Koledar dogodkov