Eko make up studio

naravna lepota

EKO MAKE UP STUDIO

Dodatno

Dobro ličenje zahteva poglobljeno znanje. Nekatere ženske pogosto preizkušajo, kaj jim pristaja in kaj ne, druge vedno uporabljajo enako ličenje, so ga naveličane, vendar se ne znajo naličiti drugače. Nekatere posvečajo pozornost le trenutnim trendom in modnim smernicam ter se ne vprašajo, če njim osebno ta trend sploh pristaja. Druge spet pri ličenju le prekrivajo morebitne napake obraza in pozabljajo poudariti njegove prednosti, ker jih ne prepoznajo. Nekatere se ne morejo odločiti, katero ličilo bi kupile ...

Za uspešno ličenje je zelo pomembno, da ženska pozna osnove ličenja in morfološke značilnosti svojega obraza. Le tako ve, zakaj je pomembna oblika obrvi, kako in zakaj naj senči obraz, kako naj izbira ekološka ličila glede na polt in barvo las ter prilagaja ličenje različnim priložnostim. Sama zna narediti manjše popravke in poudariti najlepše poteze obraza. V biotrgovini zna izbrati primerna ličila in s tem prihrani veliko časa in denarja.Kako vam lahko pomagam?

Pri našem delu pripisujemo največji pomen osebnemu pristopu. Vsaka ženska je namreč edinstvena – vizualno in značajsko. Dve ženski, npr. dvojčici, imata lahko podobne poteze obraza, polt in barvo las, pa bo tehnika ličenja morda popolnoma različna. Obraz izžareva človekovo notranjost, želje, potrebe in osebnostne značilnosti, ki se od ženske do ženske razlikujejo. Namen ličenja torej ni le modni videz, temveč poudarjanje osebnosti. Osnovno idejo za ličenje oblikujemo na podlagi informacij, ki jih posreduje stranka v sproščenem pogovoru. Skupaj izberemo slog, ki v največji meri izraža njeno osebnost in je primeren za določeno priložnost.

Ženske se v make-up studiu Živa Centra naučijo osnov dobrega ličenja in prepoznavanja potez obraza. Pridobijo veliko drobnih nasvetov, ki jim pomagajo narediti popoln make-up, ličenje pa postane preprosto, prijetno in zabavno. Ugotovijo, katero ličilo jim najbolj ustreza, spoznajo različne uporabe posameznih ličil in imajo možnost nakupa izdelkov, narejenih na popolnoma naravni osnovi.


V make-up studiu Živa Centra vam ponujamo ličenje z EKOLOŠKO CERTIFICIRANO DEKORATIVNO KOZMETIKO.

OSTALE VSEBINE

Naravna lepota
O lastnici
Eko frizerski salon
Rastlinsko barvanje las
Oljenje lasišča in las
Eko make up studio
Oblikovanje obrvi
Tečaji ličenja
Make up
Eko kozmetični salon
Zeliščna in finska savna