Projekt

Projekt Biti Ženska

prebujanje ženstvenosti

Dodatno

Ženstvenost lahko prebudimo z različnimi tehnikami in orodji, in sicer na energijski, fizični, emocionalni in duševni ravni.
 

1. Merkava Metamorfoza
OR EYN SOF MERKAVA TRANSFORMATION

Merkava Metamorfoza je najljubše orodje od Mirjam Mihelčič Korez za transformacijo vseh zagrenjenosti, bolečin, bolezni in preprek, ki ženskam onemogočajo realizacijo, osredinjenje in osebno izražanje.
Tretmaje in učenje te tehnike vam priporočamo, četudi se ne ukvarjate z zdravilstvom. 
Del metode je uporaba 7. čuta, s katerim vsa dejstva zaznavamo in preverjamo na energijski ravni.
A) Delavnice: 7. čut, Merkava Metamorfoza
B) Individualni tretmaji
 

2. Aktivacija ženske seksualne energije

- Osnovna načela ženstvenosti 
- Prebujanje ženskega nektarja in seksualne energije
- Povezava z mamo in prednicami
- Ženska in partnerstvo
- Aktivacija medeničnega predela – meditacija "zlata nit"
- Masaža prsi
- Masaža maternice
- Joni jajčka
 

3. Partnerstvo

- Kako ustvarimo partnerstvo, ki si ga želimo
- Libidinalni ustroj moških in žensk
- Transformacija partnerstva
- Kaj morate vedeti, če želite biti srečni v partnerstvu
- Ljubosumje in prevara
 

4. Orientalski ples

Vadba Biti Ženska zadovolji telesno in duhovno dimenzijo. Valovanje in tresenje trebušnega predela, ki je središče življenjske energije, omogoča globljo povezavo z lastnim središčem. Z redno vadbo se boste začele še bolj zavedati svoje ženstvenosti in lepote svojega telesa. Lahko se boste ovile v čutnost, barve, blagostanje in ljubezen.
Vadba je namenjena ženskam različnih starosti, poklicev in postav. Primerna je za plesalke, raziskovalke ženskosti ter dekleta in ženske, ki se želijo rekreirati na ustvarjalen način. 
 

5. Zaar

Zaar je tradicionalni egipčanski ženski transcendentalni ples. Po tem ritualu je Mirjam povzela osnovne elemente in jih prilagodila naši kulturi in času. Ta ples ni oblika zabave, ampak je zdravilen. Njegov namen je čiščenje blokad na telesni, psihični ali duhovni ravni. Do teh blokad pride zaradi potlačenih želja, potreb ali družbenih pritiskov. 


6. Ekološki frizerski salon

To je prvi ekološki frizerski salon v Sloveniji, v katerem uporabljamo izključno rastlinske preparate. Njegovi zametki segajo v leto 2004, ko smo pričeli z uvozom 100-odstotnih rastlinskih barv za lase. Zgodba pa se je nadaljevala leta 2006 s predavanji in delavnicami o naravni rastlinski negi las za končne uporabnice, prodajalce in frizerje. Leta 2017 smo odprli prvi ekološki nadstandardni frizerski salon, ki se razprostira kar na 200 m2; najpomembneje pa je, da bosta za vas in vaše lase z rastlinskimi preparati poskrbeli dve frizerski mojstrici in Mirjam Mihelčič Korez s 100 minutnim svetovanjem.
 

7. Ekološki make-up studio

Mirjam je kot vizažistka in stilistka delala v modni industriji že od leta 1996, v letu 2004 pa je v Živa centru odprla make-up studio. Namenjen je končnim uporabnicam, za katere pripravljamo individualne tečaje ličenja in oblikovanje obrvi. Ponujamo tudi ličenje ob različnih priložnostih: poroki, maturantskem plesu, valeti ali drugih svečanih dnevnih ali večernih dogodkih. Z veseljem za vas poskrbimo tudi z vrhunskimi pustnimi poslikavami in fantazijskim ličenjem.


8. Ekološki kozmetični salon

V Živa Centru že od ustanovitve deluje ekološki kozmetični salon. Njegova prednost je, da vse storitve izvajamo ročno in z ekološkimi rastlinskimi preparati. Ponujamo nego obraza, pedikuro, manikuro in eko depilacijo.
 

9. Globoka sprostitev in zdravilni učinek z ušesnimi svečkami

Svečke za ušesa so uporabljala že starodavna ljudstva iz sibirskih step in ameriški Indijanci. Gre za obred z ognjem, ki so ga uporabljali pri iniciacijskih in medicinskih obredih.
Ob uporabi svečk se spontano odmaši zamašen nos in izboljša zaznavanje vonjav. Ker so ušesa po stari kitajski medicini povezana z ledvicami, se ta organ energijsko sprošča in obnavlja, s tem pa tudi z njim povezana emocionalna stanja (strahovi, stres).
Celoten obred globoko sprošča in prinaša občutek varnosti in sreče, ki ju sicer le redko doživimo.

 

OSTALE VSEBINE

Projekt
Mirjam M. Korez
Koledar dogodkov