Eko frizerski salon

EKO FRIZERSKI SALON

100 % RASTLINSKO BARVANJE IN NARAVNA NEGA LAS IN LASIŠČA

Dodatno

»Z naravno nego las in lasišča se profesionalno ukvarjam od leta 2006. Leta 2000 sem se prenehala barvati z oksidacijskimi barvami in začela uporabljati ekološke izdelke za nego las. Zaradi študija biologije, izkušenj na področju zdravilstva, osebnega zdravja in povezave z arabsko in indijsko kulturo sem z leti izoblikovala naravni pristop do nege las, s katerim poskrbim, da imam z leti vedno močnejše lase in zdravo lasišče.«

                                                                                                                            Mirjam Mihelčič Korez, univ. dipl. biologinja


 
Prehod na naravne in žive lase narekuje naslednje korake:
1. Zamenjavo konvencionalnih izdelkov za nego las z ekološkimi preparati.
2. Redno barvanje z rastlinskimi pigmenti, ki hranijo lasne korenine, krepijo lase in jim vračajo elastičnost ter sijaj.
3. Redno oljenje lasišča in las, ki pomaga uravnovesiti maščenje las, poskrbi za vse težave z lasiščem, preprečuje prehitro sivenje, tanjšanje in izpadanje las ter nahrani in neguje dolžino las.
4. Redno, dnevno krtačenje las je poleg že navedenih točk eden ključnih dejavnikov, ki pripomore k čudovitim negovanim lasem. Priporočamo uporabo lesenih glavnikov in krtač z lesenimi pini ali naravnimi ščetinami. 

Živa Center je že od leta 2006 vodilni prodajalec ekoloških barv za lase in izobraževalni center za stranke in frizerje.
Cenik frizerskega salona Živa.

V Živa Centru imamo nadstandardni eko frizerski salon, ki se razprostira na 200 m2. Uporabljamo izključno naravne certificirane ekološke izdelke, kot so: ekološke rastlinske barve za lase, ekološki šamponi in regeneratorji, ekološki izdelki za oblikovanje las, ekološka olja za lasišče in lase ter zeliščni preparati za nego in izboljšanje las in lasišča.
Pri prvem obisku vam bomo poleg rastlinskega barvanja omogočili enourno osebno svetovanje o naravni negi lasišča in las. Pri nas vsako barvanje zajema oljenje s toplimi ajurvedskimi olji, masažo glave ali oljno krtačenje, čistilno masko, umivanje in fen pričesko.
Naše vrhunske frizerke vas bodo tudi postrigle in vam oblikovale pričesko za različne priložnosti.
Med samim barvanjem lahko počivate ali izkoristite čas v našem eko lepotilnem salonu in se razvajate s kozmetično nego, pedikuro, manikuro, svetovanjem za nego kože ali ličenjem z ekološko dekorativno kozmetiko. Na voljo sta vam tudi zeliščna in finska savna.

OSTALE VSEBINE

Naravna lepota
O lastnici
Eko frizerski salon
Rastlinsko barvanje las
Oljenje lasišča in las
Eko make up studio
Oblikovanje obrvi
Tečaji ličenja
Make up
Eko kozmetični salon
Zeliščna in finska savna