Oblikovanje obrvi

make up studio

oblikovanje obrvi

Dodatno

Oblikovanje obrvi pri mojstru ličenja ni kozmetični poseg ampak umetnost, ki presega kakovost kozmetične usluge.Če so oči zrcalo duše, so obrvi okvir zrcala!
Z oblikovanjem obrvi poudarimo lepoto obraza ali celo naredimo hiter »lifting«. Pogled se odpre, teža in utrujenost na obrazu zbledita. Obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Ker obrvi ob vztrajnem odstranjevanju dlačic lahko čez čas prenehajo rasti, je profesionalno oblikovanje še posebej pomembno za mlada dekleta.

Mirjam pri oblikovanju upošteva anatomijo obraza in sledi načelu harmoničnih razmerij, predvsem pa pri večini žensk ohranja njihovo naravno širino. Pri tem delu ji pomagajo njen študij biologije (poznavanje anatomije), študij alternativne medicine, ki zajema tudi »branje karakternih lastnosti ljudi« iz obraznih potez, in risanje.  
 
Kako se pripravite na obisk?
Pustite si rasti obrvi približno mesec dni. Večja ko je poraščenost, boljši bo rezultat! Če ne zdržite, se lahko postopka lotimo tudi postopno! Obrvi oblikujemo s pinceto. Britja in voskanja ne priporočamo. Pinceta omogoča, da se izognemo hkratni rasti vseh dlačic, ki hitro pokvarijo videz. Tudi kasnejše vzdrževanje je veliko lažje, natančnost oblikovanja pa večja. Pri večji poraščenosti uporabljamo naravno sladkorno pasto ali čebelji vosek, ki kože ne draži, je vodotopen in povzroča občutno manj bolečin.

Kakšen je postopek?

  1. Čiščenje kože s hidrolatom z antiseptičnim delovanjem. Eolesens, AB certifikat.
  2. Boleč postopek in reakcijo kože omilimo tako, da področje okoli obrvi ohladimo s hladnim obkladkom, če je to potrebno.
  3. Odstranjevanje dlačic s pinceto ali predhodno oblikovanje z naravno sladkorno pasto ali čebeljim voskom, če je dlačic veliko.
  4. Čiščenje kože s hidrolatom z antiseptičnim delovanjem. Eolesens, certifikat AB.
  5. Kožo umirimo s pomočjo seruma Aloja in vrtnica. Logona, certifikat COSMOS NATURAL in NaTrue.
  6. Kremni korektor Sante je odlična podlaga za oblikovanje obrvi. Certifikat COSMOS NATURAL in NaTrue.
  7. Poudarimo obliko obrvi enlightened
  8. Pod najvišji del obrvi nanesemo kremno senco v svinčniku ali lončku za svetlobne točke, ki obrv še dodatno privzdignejo.
  9. Narišemo osebno shemo z obliko in dolžino obrvi, ki ustrezajo vašemu obrazu.
  10. Prepričani smo, da boste zadovoljne ob pogledu na pozitivno spremembo.
 enlightened Obliko brvi lahko poudarimo na različne načine:
-  Uporabimo Logonin ali Santejev svinčnik za oblikovanje obrvi. Barva je nevtralna oziroma rjavosiva. Svinčnik je iz stisnjenega prahu in ne pušča učinka umetno in mastno začrtanih obrvi. Z dobro ošiljeno konico in drobnimi črticami zapolnimo vmesne prostorčke med dlakami in tako dobimo popolno obliko.
-  Uporabimo senčilo za obrvi Sante, ki obsega rjave in svetlo bež odtenke, primerne tako za svetlolaske kot temnolaske.
-  Uporabimo maskaro za obrvi Sante, v svetlem odtenku 01 ali temnem odtenku 02.

Cena:
Prvi obisk in oblikovanje s svetovanjem: 25 €
Oblikovanje obrvi: 20 €
Redno mesečno vzdrževanje obrvi: 12 €

Trajanje: 10 - 40 min

OSTALE VSEBINE

Naravna lepota
O lastnici
Eko frizerski salon
Rastlinsko barvanje las
Oljenje lasišča in las
Eko make up studio
Oblikovanje obrvi
Tečaji ličenja
Make up
Eko kozmetični salon
Zeliščna in finska savna