Tretmaji        
 

TRETMA Biti Ženska

Mirjam M. Korez, univ. dipl. biologinja in ustanoviteljica projekta »Biti Ženska« že od l. 1996 poučuje orientalski ples, kot profesionalna modna vizažistka in pionirka rastlinskega barvanja las v Sloveniji, izobražuje o naravni negi in lepoti, vodi delavnice za ženske, izvaja energijske tretmaje Merkava Metamorfoza in svetuje ženskam pri seksualnosti in partnerskih odnosih. Z možem Marjanom Korezom sta leta 2004 ustanovila Živa Center za nego telesa odnosov in okolja, alternativni center z ekološko vegansko trgovino, salonom za rastlinsko nego las in lasišča, eko make up in kozmetičnim studiom, plesnim studiom in seveda studiom zdravja, kjer se izvajajo alternativni tretmaji.

1. Merkava Metamorfoza OR EYN SOF MERKAVA Transformation

Merkava nima omejitev in omogoča delo na vseh nivojih: fizičnem, emocionalnem, mentalnem in duhovnem. Deluje v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Popravlja in zdravi vse žive sisteme, ki ne delujejo, nimajo življenjske energije – imajo vakuumsko energijo, so poškodovani ali bolni. Ta metoda omogoča transformacijo vse vakuumske energije in skupka vseh vzrokov za nezadovoljstvo, bolezni, bolečine ter vseh vzrokov, ki nam preprečujejo, da bi bili zdravi in srečni.

S to metodo lahko preverjamo stanje delovanja vsakega organa in organskega sistema v fizičnem telesu. 

Zelo hitra in učinkovita je ta metoda za strahove, travme, karmo v tem in v prejšnjih življenjih. Spreminjamo lahko vzorce obnašanja, čustvene in mentalne vzorce, prav tako lahko transformiramo škodljive ideje in nerazrešene odnose med ljudmi ter omogočimo povezavo z notranjim vodstvom in se odpremo duhovnemu zdravljenju.

2. Aktivacija ženske seksualne energije

- Povezava z mamo in prednicami
- Aktivacija medeničnega predela - meditacija "Zlata nit"
- Masaža prsi
- Masaža maternice
- Joni jajčki
- Ženska in partnerstvo
- Prebujanje ženskosti in seksualne energije

3. Partnerstvo

- Kako ustvarimo partnerstvo, ki si ga želimo
- Libidinalni ustroj moških in žensk
- Transformacija tegob v partnerstvu
- Kaj morate vedeti, če želite biti srečni v partnerstvu
- Ljubosumje in prevara
 

4. Globoka sprostitev in zdravilni učinek z indijanskimi svečkami

Svečke za ušesa so uporabljala že starodavna ljudstva iz sibirskih step in ameriški Indijanci. Gre za obred z ognjem, ki so ga uporabljali pri iniciacijskih in medicinskih obredih.
Svečke za ušesa delujejo predvsem fizikalno. Lahek podtlak (učinek dimnika) in vibracijski valovi zraka v svečki, do katerih pride zaradi gibanja plamena, delujejo kot blaga masaža bobniča. To vodi do intenzivnega občutka prijetne toplote in do izravnave pritiska na področju ušesa, čela in obnosne votline - doživi se občutek "osvobajanja". Blaži glavobol, bolečine pri vnetju srednjega ušesa, šumenje v ušesih, stres in napetost. Te blagodejne koristi so plod 20-letnih izkušenj. Fizikalni učinek osebe pogosto takoj po uporabi opišejo kot prijeten občutek, ki blaži pritisk in bolečine predvsem na področju ušes in glave.
Z uporabo svečk se spontano odmaši zamašen nos in izboljša zaznavanje vonjav. Ker so ušesa po stari kitajski medicini povezana z ledvicami, se ta organ in z njim povezano emocionalno stanje (strahovi, stres) energetsko sprošča in obnavlja.
Celoten obred globoko sprošča in prinaša občutek varnosti in sreče, ki ga sicer le redko doživimo.

 


AVG SEP 2020OKT
PTSČPSN
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4


Naročite se na brezplačne e-novice


 Odjava        
FORUM za plesalke orientalskega plesa Biti ženska
Obiščete nas lahko
tudi na Facebooku
 
 
2020 bitizenska Copyright      developed by (d) 2006 e.orbit

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava

Biti Ženska, ženskost, ličenje, naravna kozmetika, orientalski ples, Hatmara Merkava, energijski tretmaji, partnerski odnosi, seksualnost, Vesna Vuk Godina

izboljšanje kvalitete življenja, ženskost, partnerski odnosi, aktivacija ženske seksualne energije, hatmara merkava