Koledar dogodkov

DELAVNICE

ŽENSTVENOST, SEKSUALNOST IN PARTNERSTVO

Dodatno

Ciklus delavnic Biti Ženska – aktivacija ženske seksualne energije

jesen 2021

Četrtki, 18h–21h, cena: 60 €. Če se prijavite na vse 4 delavnice, je cena vseh 4 delavnic skupaj 190 €.
Na delavnicah se bomo ukvarjale s številnimi temami, ki jih najdete opisane pri naslovu: AKTIVACIJA ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE.  

14.10., POVEZAVA S PREDNICAMI, VLOGA ŽENSKE V ČASU OSAMLJENOSTI IN V PARTNERSTVU, MEDITACIJA ZA MAMO, MEDITACIJA "ZLATA NIT" 
Ženska ima lahko dober partnerski odnos, če spoštuje svojo mamo. Kako se povežemo z mamo, prednicami in obudimo ljubezen ter opustimo zamere? Meditacija za mamo nam bo pomagala pri priklicu spoštovanja.
Meditacija "zlata nit" je kanalizirana meditacija za aktivacijo ženske moči. S posebnim gibanjem medenice, trupa in vratu ter hkratno notranjo stimulacijo mišic vagine in anusa omogočimo kroženje življenjske energije po celem telesu. Izvajanje meditacije omogoča dnevno regeneracijo. 

 28.10., OSNOVNI PRINCIPI ŽENSTVENOSTI – kako z enostavnimi vajami, ki ne zahtevajo posebej oddeljenega časa, prebudimo svojo ženstveno in primarno libidinalno energijo 
Pomemben del ženstvenosti so lepota, mehkoba, sočnost, srčnost in senzualnost. Ženstvenost bomo prebujale z enostavnimi tehnikami, ki jih bomo vključile v hojo in oblačenje. Namesto klasičnega ličenja si bomo privoščile energijskega. Pomagale nam bodo vaje notranjega nasmeha, vaje za mišice medeničnega dna, energijsko povezovanje in hormonska aktivacija.

4.11., ORGAZMIČNA PODROČJA, VAJE ZA VAGINO, ANUS IN PRESREDEK
Da postanemo ženske orgazmične in izpolnjene, potrebujemo nekaj navodil za uporabo našega telesa. Kako s PK mišicami strasti spodbudimo in obudimo orgazem ter kako delujejo orgazmična področja: ščegetavček, prsne bradavice, G točka in ECSF točka? Tudi anus in žleza kundalini sta pogostokrat veliki neznanki v našem spolnem življenju. Spoznale boste, kako odkrijemo svojo ženstvenost po poti receptivnega užitka.

18.11., JONI JAJČKA
Žadasta ali joni jajčka so poldragi neporozni kamni, oblikovani in zaobljeni v obliko jajčka, ki jih ženske nosijo v vagini in z njimi delajo vaje. Jajček ni namenjen le dvigu libida, ustvarjanju močnejših in daljših orgazmov ter utrjevanju mišic medeničnega dna, ampak je tudi skrivnostni pripomoček za duhovno transformacijo, regeneracijo življenjske energije in prebuditev energije jin. Joni namreč ni le ime za vagino, ampak je simbol za sveti prostor, ki poraja življenje in zajema celotne ženske spolne organe. 

spomladi 2021, MASAŽA PRSI
Pomlad je najboljši čas za začetek redne masaže prsi. Poleg lepših in zdravih prsi bomo z masažo prebudile srce, ljubezen in transformirale aroganco, žalost in obžalovanje.
 

Zaar - ženski plesni ritual

jesen 2021

 

21.10., ZAAR, OD 18h DO 21h
Če čutite potrebo po izražanju na vseh ravneh in sproščanju svojih napetosti, vas vabimo na delavnico. Potrebujete le udobno široko krilo ali hlače, bombažno majico ter odejo, jopico in nogavice za počitek.  
 

Intimno partnerstvo z Mirjam Mihelčič Korez in Marjanom Korezom

spomlad 2022, 10h–18h, cena: 70 €
Za posameznike in pare
Tematike delavnic se vsebinsko razlikujejo.
Več informacij: info@zivacenter.si

Trajanje: od 10:00 do 18:00, z odmorom za kosilo
10:00–14:00 1. del – ločeno delo z ženskami in moškimi 
15:00–18:00 2. del – intimno partnerstvo - skupno delo 
 

Individualni tretmaji BITI ŽENSKA 

Po dogovoru, trajanje 1–1,5 ure, cena 60 €, pokličite Mirjam Mihelčič Korez, tel. 041 404 773, 
 

Individualni tretmaji INTIMNO PARTNERSTVO

Po dogovoru, trajanje 1–1,5 ure, cena 60 €, za par 90 €, pokličite Mirjam Mihelčič Korez, tel. 041 404 773 ali Marjana Koreza, tel. 031 857 790 

OSNOVNI TEČAJ MERKAVA METAMORFOZA - OR EYN SOF MERKAVA TRANSFORMATION

z Mirjam Mihelčič Korez
datumi bodo naknadno objavljeni
Cena: 400 € za 4-dnevno delavnico, cena za praktikante Merkava Metamorfoze: 200 €, za posamezen dan 60 €
Obvezne so prijave in akontacija 100 €.

SEDMI ČUT MERKAVA METAMORFOZA - OR EYN SOF MERKAVA TRANSFORMATION

z Mirjam Mihelčič Korez
petek 17. 1. 2020 od 17h do 21h 
Cena: 80 €, cena za praktikante metode Merkava: 40 €
Obvezne so prijave in akontacija 40 €.

OSTALE VSEBINE

Nega ženstvenosti
Joni jajčki
Osrediščanje
O delavnicah
Partnerstvo
Koledar dogodkov